DESCOBREIX OPORTUNITATS, CREA CONNEXIONS

Espai amb les principals empreses d'automoció!

11:00h a 17:00h

InstagramLinkedInTwitter

EMPRESES QUE TINDRAN UN STAND A L'ATS23!

Si vens a l'Automotive Talent Show, tindràs l'oportunitat de visitar els stands de les empreses líders del sector. Coneix les seves cultures empresarials i descobreix les últimes tendències en el món de l'automoció. 

És l'oportunitat perfecta per connectar amb els professionals! Compartireu idees, coneixements i experiències.

RECORDA PORTAR EL TEU CV IMPRÈS!!

Applus IDIADA is a global partner to the automotive industry with over 30 years’ experience supporting its clients in product development activities by providing design, engineering, testing and homologation services. IDIADA’s success in product development is built on a unique blend of highly experienced engineers, state-of-the-art test and development facilities and the constant drive towards innovation. The company has 3.070 professionals and an international network of 56 subsidiaries and branch offices in 22 countries, ensuring its clients receive fast, customized solutions.

Bertrandt és proveïdor de serveis de desenvolupament d'enginyeria amb molts anys d'experiència en el sector de l'automoció. Creen solucions tecnològiques al llarg de tot el procés de desenvolupament de productes entorn dels temes de tendència de la digitalització, la mobilitat elèctrica i els sistemes autònoms, principalment pels sectors de l'automoció amb clients premium. El seu objectiu és accelerar el progrés tecnològic. Tenen més de 14.000 empleats i empleades en més de 50 seus arreu del món enfocats en el sector de l'automació, aviació, enginyeria mecànica i mèdica.

BETWEEN Technology, tu aliado especialista en la gestión de talento en ingeniería y soluciones IT. Con una presencia global construida durante más de dos décadas asistiendo a socios del sector automovilístico y con 12 oficinas en todo el mundo, destacamos en identificar y vincular talento excepcional con proyectos y servicios tecnológicos de vanguardia. "We are your partner; we are mobility experts".

Barcelona Technical Center (Btech) és una empresa d'enginyeria especialitzada en el disseny de components de vehicles per als sectors de l'automoció, ferroviari i aeronàutic, amb seu a Martorell i presència internacional. Destaca en el desenvolupament de peces de plàstic especialitzades en Front-Ends, oferint serveis de disseny de producte, gestió de projectes i processos industrials. La seva missió és superar les expectatives dels clients mitjançant tecnologia avançada i formació continuada per al seu personal, amb un enfocament en l'excel·lència i la passió pel treball, sempre mantenint-se a l'avantguarda de les últimes innovacions tecnològiques.

FICOSA és proveïdor global de primer nivell dedicat a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització de sistemes de visió tecnològica avançada, seguretat, connectivitat i eficiència per als sectors del motor i la mobilitat. El seu desig és contribuir a la societat a través del compromís amb la innovació tecnològica, els valors humans i l'eficiència energètica.

FLEX-N-GATE és proveïdor líder i innovador de sistemes d'automoció amb àmplia experiència en plàstics, metalls, il·luminació i assemblatges mecànics. Té presència en 10 països, amb un total de 75 plantes de producció i centres d'R+D, així com una plantilla que supera els 27.000 treballadors.

Amb filials a Itàlia, EUA, Mèxic, Brasil, Xina, Índia i Marroc, DOGA és present a més de 70 països arreu del món! L’activitat principal està enfocada al disseny i fabricació de sistemes eixugaparabrises, motors de tracció per a l'ecomobilitat urbana així com dipòsits plàstics per a l’automoció.

Draxton és una empresa líder en el disseny, la fabricació i la mecanització de peces i components metàl·lics d'alta responsabilitat per al sector de l'automoció. Està present a 6 països de 3 continents.

GEDIA produeix conjunts metàl·lics soldats per a la indústria de l'automoció. A més a més, l'empresa disposa d'un taller propi de disseny i construcció d'utillatges (matrius d'estampació).

IDNEO TECHNOLOGIES ajuda els seus clients a nivell global en la transformació dels seus negocis mitjançant la integració de solucions tecnològiques innovadores i personalitzades. IDENEO és una empresa de serveis tecnològics integrals especialitzada en el disseny, desenvolupament, certificació i fabricació de productes o serveis de valor afegit. El seu equip, altament qualificat i orientat al client, compta amb una àmplia experiència en els seus mercats objectiu, consolidant la seva posició com a soci d'enginyeria i fabricació. El seu objectiu és influir positivament en la vida de les persones acostant la tecnologia i forjant un futur millor a través dels productes que desenvolupa per als seus clients. Podeu trobar més informació a www.idneo.com.

ILPEA està present a tot el món, compta amb més de 60 anys d'experiència en el sector de l'automoció i en el desenvolupament de productes termoplàstics. Fabriquen conjunts a mesura per a les empreses més reconegudes del sector de l'automoció a Europa i Amèrica, amb l'objectiu de solucionar els seus problemes de la forma més eficient i ràpida. 

IMAN és una empresa especialitzada en la gestió de RRHH i serveis de treball temporal. Fundada el 1994, s'ha consolidat com una de les principals companyies al sector, oferint solucions integrals en l'àmbit de la gestió de personal i recursos humans.

Destaca pel seu enfocament innovador i orientat al client, el que li ha permès establir relacions sòlides amb empreses de diversos sectors i mides a tot el món. Es caracteritza pel seu compromís amb l'excel·lència en la selecció i la contractació de personal, així com en la prestació de serveis de consultoria en recursos humans, formació i desenvolupament professional.

Amb una àmplia xarxa d'oficines i una extensa base de dades de candidats, IMAN té la capacitat d'adaptar-se a les necessitats específiques dels seus clients, proporcionant solucions flexibles i personalitzades. A més dels seus serveis de treball temporal, ofereix una àmplia gamma de solucions de recursos humans que inclouen selecció de personal, outsourcing, formació i desenvolupament, entre d'altres.

KOSTAL és una multinacional amb seu a Alemanya. Té 16.800 treballadors arreu del món, més de 111 anys d’història, presència a 40 localitzacions i quatre unitats de negoci. KOSTAL Espanya, es troba dins de la unitat de negoci d’automoció. Dissenyem i fabriquem de manera integral productes mecatrònics per automoció. Tenim àrea de R&D que s’encarrega del disseny de producte integral; electrònica, mecànica, software i hardware. I planta productiva on desenvolupem els productes amb injecció de plàstics, pintura, laserat, muntatge d’electrònica i muntatge final. "Som Tier1 i first choice in every car".

Marelli és un dels principals proveïdors independents del món per al sector de l'automoció. Amb una trajectòria sòlida i establerta en innovació i excel·lència en fabricació, la nostra missió és transformar el futur de la mobilitat treballant amb clients i socis per crear un món més segur, més ecològic i més ben connectat. Amb prop de 50.000 empleats a tot el món, la presència de MARELLI inclou 170 instal·lacions i centres d'R+D a Àsia, Amèrica, Europa i Àfrica, generant ingressos de 1.266 mil milions de JPY (10,4 mil milions d'EUR) a 2020.

Meleghy Automotive stands as a premier partner and supplier to the global automotive OEM’s, specializing in the production of metal structural components and complex body assemblies. With a relentless commitment to innovation, bringing unparalleled expertise in sheet metal forming, joining and surface engineering. With manufacturing across 4 countries, with 7 strategically located facilities, boasting a workforce of over 1300 skilled professionals. They are part of the successful German group Meleghy International, managed by its own owners, further strengthening their prominent position in the automotive industry.

Relats Group és una empresa catalana d'arrel familiar fundada el 1957 que dissenya i produeix solucions tècniques sostenibles i innovadores per a la protecció elèctrica, mecànica, electromagnètica i contra impactes, entre d'altres. Solucions de protecció, principalment, per a la indústria de la mobilitat elèctrica, l'automoció, el transport massiu i les energies renovables. Amb presència global, Relats Group opera des de sis plantes de fabricació i compta amb diverses certificacions de qualitat, incloent-hi l’ISO 9001, l'IATF 16949 i l'EN 9100 de la indústria aeronàutica. Compromesos amb els entorns on operen i amb la gestió mediambiental estan també certificats amb l’ISO 14001.

Zanini és una multinacional líder mundial en Wheel trim per la indústria de l'automòbil. Actualment, Zanini està liderant noves línies de producte que s’estan tornant molt importants pels fabricants d’automòbils – seguretat, conducció autònoma i sensorització, utilitzant la seva experiència i capacitat d’innovació per desenvolupar nous productes com radomes, il·luminació decorativa i integració de sensors entre d’altes.

RECORDA PORTAR EL TEU CV IMPRÈS!!

ENTITAT ORGANITZADORA:

PATROCINADORS:

PARTNERS:

MEDIA PARTNER:

FORMEM PART DE: