LUIS RABANAL A L'ATS23!

Espai en streaming amb @LUISLOVESCARS, Sete Gibernau, ALL1, Belén Garcia, Carles Martínez, Raúl Úbeda, Óscar Gómez i Toni Garcia són convidats excepcionals del món del MOTORSPORT!

11:30h a 16:00h

InstagramLinkedInTwitter

LUIS RABANAL

"Pasión por el audiovisual y el motor: Por encima de todo, un enamorado del mundo del motor y del mundo audiovisual a nivel creativo e ingenieril. Me apasiona descubrir el vehículo y el mundo que lo rodea como un “todo” (desde el diseño del vehículo a su ingeniería, pasando por otras facetas tales como el arte, la música, las personas alrededor de cualquier proyecto y los viajes para conocer las diferentes culturas automotrices, por nombrar algunas de ellas). A partir de aquí, crear a nivel audiovisual y plasmar dicha historia a través de medios audiovisuales (principalmente vídeo, pero también foto y papel)."

YOUTUBE         INSTAGRAM          TWITCH

ALL1

ALL1 és l'encarnació d'Àlex Llibre, un jove barceloní amant de la vida i de l'esport mort de manera prematura el 2017. El seu entorn més proper, amb el seu germà bessó Carlos com a abanderat, tenia clar que el seu esperit estava massa viu per renunciar a ell, especialment quan van descobrir la llista escrita del seu puny i lletra de les “101 coses a fer a la vida”. Així, les sigles d'ALL1 han passat a representar un equip que s'enfronta amb els reptes esportius més ambiciosos. Tal com anhelava la llista dels desitjos d'Àlex, ALL1 ja ha participat (i amb gran poder de convocatòria) en semi maratons, maratons, Titan Deserts, Ironmans i fins i tot una Cape Epic a Sud-àfrica. Però ALL1 també representa una manera de viure i entendre la vida, de compartir i de perseguir somnis, que neix per recordar que visquem el present, que no deixem de buscar noves metes i que la millor manera de creuar-les és fent-ho en equip.

YOUTUBE         INSTAGRAM        TIKTOK

sete gibernau

Sete Gibernau és un ex pilot de motociclisme. Es va destacar principalment a la categoria de MotoGP, competint a l'elit del motociclisme durant la dècada de 2000. Gibernau és conegut per la seva rivalitat amb el llegendari pilot italià Valentino Rossi, que va protagonitzar alguns dels moments més emocionants de la història de MotoGP.


Al llarg de la seva carrera, Gibernau va aconseguir diverses victòries en carreres de MotoGP i va estar a la lluita pel campionat mundial en diverses temporades. El seu estil de pilotatge agressiu i la seva determinació a pista el van convertir en un dels pilots més admirats i respectats al món del motociclisme.

BELéN GARCiA

Belén Garcia és un pilot d'automobilisme. El 2021 i 2022 va competir al campionat femení de W Series. És la primera dona a guanyar una carrera europea de Fórmula 4, a més de vèncer a les 4 Hores de Le Castellet amb un LMP3. Es defineix com una apassionada de l'esport. De tota manera, la seva carrera esportiva al motorsport va començar l'any 2015 amb la seva primera temporada al Campionat d'Espanya de Karting.

carles martínez

Carles Martínez és un enginyer amb una destacada carrera en el món del motorsport, havent treballat com a enginyer a la Fórmula 1 amb els equips Toro Rosso i Sauber. A més de la seva experiència a la F1, ha estat implicat en altres disciplines com la Fórmula E, l'Extreme E i el World Rallycross (WRX), col·laborant amb pilots de renom com Carlos Sainz Jr. (etapa F1 Toro Rosso), Pascal Wehrlein (expilot F1 Sauber i actual pilot Formula E), els germans Hansen (actual equip Hansen World RX Team) i amb la pilot Catie Munnings i Timmy Hansen a l'equip Andretti de Extreme E. La seva versatilitat i habilitat tècnica amb la lectura i l'anàlisi de dades juntament amb la seva espontaneïtat han estat la clau de l'èxit i continuen sent-ho dins del món del motorsport.

RAÚL ÚBEDA

Raúl Úbeda, natural d'Alicante, és un enginyer amb una passió profunda per la Fórmula 1 i els cotxes en general. Raúl porta més de 8 anys a Fórmula 1 (Lotus, Dallara, Renault des del 2017 i actualment Alpine F1 des del 2021) i ha treballat al departament de Race Engineer (enginyer de carreres) i Vehicle Performance (rendiment del monoplaça) els últims anys, sent per exemple un dels enginyers de Fernando Alonso. També ha treballat mà a mà amb pilots de la talla de Daniel Ricciardo, Pierre Gasly i Esteban Ocon.

ÓSCAR GÓMEZ

Óscar Gómez, enginyer actual de F4 i F3 a l'equip Drivex, fundat per Miguel Ángel De Castro i amb co-fundadors com Pedro Martínez De la Rosa (expilot F1) i Jaime Bergel. Va estudiar enginyeria aeronàutica, i és un veritable apassionat per aprendre, mai no es cansa. Ara dedicat 100% al món de les carreres i amb la il·lusió de continuar creixent i transmetent valors tan bonics com el treball dur i el respecte dins el món del motorsport.

TONI GARCÍA

En Toni Garcia ha estat un emprenedor en el sector de l'automoció al llarg de tota la seva vida, sempre apassionat i actiu en el món del motor. Va ocupar el càrrec de Director General a DOGA i ara és el President de GUGA DREAMS S.L. A més, és membre de la junta directiva del CIAC. 

ATENCIÓN EQUIPOS DE MOTORSPORT!

¿Listos para impulsar vuestra formación? ¡Tenemos buenas noticias! En el #AutoTalentShow23 estaremos sorteando 3 BECAS de la mano de "Training Tech Academy by Ángel G." 

HORARI:

11:30 - 12:00 - Slot Josep Nadal

12:00 - 12:30 - Toni Garcia

12:30 - 13:00 - Carles Martínez

13:00 - 13:30 - Sete Gibernau

13:30 - 14:00 - PAUSA

14:00 - 14:30 - Belén García

14:30 - 15:00 - ALL1

15:00 - 15:30 - Óscar Gómez

15:30 - 16:00 - Raúl Úbeda

ENTITAT ORGANITZADORA:

PATROCINADORS:

PARTNERS:

MEDIA PARTNER:

FORMEM PART DE: