MOSTRA EL TEU PROJECTE!

Showroom dels prototips dels equips de competició dels centres educatius

11:00h a 17:30h

InstagramLinkedInTwitter

Equips MOTORSPORT confirmats a l'ATS23:

"BCN eMotorsport és l'equip de Formula Student de la ciutat de Barcelona, que es desenvolupa gràcies a les escoles d'Enginyeria Industrial i de Telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L'equip va néixer l'any 2007, sent pioner a Espanya i liderant el desenvolupament d'un monoplaça elèctric i autònom amb el qual competeix durant les competicions d'estiu amb els millors equips del món.

Des de l'any 2007 es presenta cada any un cotxe nou: 4 de combustió (CAT01, CAT02, CAT03 i CAT04) i 9 elèctrics (CAT05e, CAT06e, CAT07e, CAT08e, CAT09e, CAT10e, CAT11e, CAT12e i CAT13e). L'any 2019 es va presentar el primer vehicle autònom (Xaloc). Després d'això, el 2020, Xaloc es va millorar en tots els seus aspectes, donant pas al CAT13d. El 2022 vam construir el primer cotxe de fusió de la història de l'equip, el CAT14x, i el proper any va evolucionar al CAT15x. Ara estem en procés de disseny i fabricació del cotxe d'enguany, el CAT16x."


CAT15x és l'evolució del CAT14x, el primer cotxe fusió de l'equip BCN eMotorsport, capaç de ser conduït amb i sense pilot. El quinzè monoplaça de l'equip de Formula Student de Barcelona va incorporar millores significatives com una nova bateria, un conjunt roda optimitzat i una reducció de pes de 40 kg. Aquest cotxe va triomfar aquest passat estiu a les competicions d'Itàlia, Alemanya i a casa, a Montmeló, consolidant-se com el millor equip de Formula Student elèctric espanyol.

Som un equip universitari de l'EEBE (Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE-UPC)) format per 22 estudiants d'enginyeria de diferents camps i junts treballem en el disseny i fabricació d’una motocicleta de competició 100% elèctrica amb un disseny d’energia competitiu, net i fiable. Gràcies a l'esforç i a la dedicació dels membres de l'equip i dels patrocinadors, en la 6a edició del concurs internacional de MotoStudent el 2020-2021, vam aconseguir acabar novens en el ranking mundial, quarts a Espanya i primers a Catalunya, d’un total de 50 equips diferents. Actualment, hem acabat de dissenyar i fabricar l'últim prototip de l'equip, l'ePR03, la qual competirà la setmana que ve a Motorland, Aragó, i la que portarem a l'Automotive Talent Show. Esperem amb ganes tornar a casa amb molt bons resultats.

Nova Racing Team és un equip de joves estudiants d'enginyeria i disseny de l'EPSEVG-UPC. Cada any, aquests estudiants dissenyen i construeixen un vehicle monoplaça per a participar en la Fórmula Estudiant. Competint contra equips d'arreu del món, Formula Student repta als membres de l'equip a fer el pas addicional en la seva educació incorporant-hi experiència intensiva en construcció i fabricació, així com considerant els aspectes econòmics de la indústria de l'automòbil.


L'equip de Nova Racing va participar en la Formula Student Itàlia i Portugal en la temporada 2022-23 amb el seu vehicle: NOVA GLF.71. El NOVA GLF.71 és un vehicle de combustió que utilitza el motor HONDA CBR600RR per al qual l'equip va desenvolupar un ECU personalitzat per a controlar els diferents sistemes del vehicle. El xassís és un space-frame tubular fet de Chromoly. Pel que fa a la carrosseria i el paquet aerodinàmic del NOVA GLF.71, es va fer amb fibra de carboni del 100%, una gran novetat per a l'equip. L'equip va acabar la temporada en una molt bona posició, acabant P4 en el FS Portugal, anotant el millor resultat en la història de l'equip.

UTRON Racing Team és l'equip de Formula Student de la Universitat de Vic –Universitat Central de Catalunya. Avui dia, és gestionat per 12 estudiants de 3 facultats diferents, els quals persegueixen un objectiu: dissenyar i fabricar un cotxe de competició amb què participaran a la Formula Student any rere any.

L'equip està distribuït en quatre departaments: Disseny, Fabricació, Electrònica i Màrqueting.

L'equip està fabricant un monoplaça elèctric amb la intenció de participar a la Formula Student Spain del 2024. Actualment, s'està treballant a la carrosseria que s'ha realitzat en fibra de vidre. 

A mitjan any rebem les bateries de Liti, de l'empresa Enepaq. Això va ser un gran èxit, ja que ens apropa als nostres objectius de poder competir a la Formula Student 2024.

Les bateries consisteixen en 96 mòduls de 7 cel·les cadascun, amb les característiques següents:

ATENCIÓN EQUIPOS DE MOTORSPORT!

¿Listos para impulsar vuestra formación? ¡Tenemos buenas noticias! En el #AutoTalentShow23 estaremos sorteando 3 BECAS de la mano de "Training Tech Academy by Ángel G." 

Vols mostrar el teu projecte als professionals de la indústria d’automoció gratuïtament?

Tu portes el projecte i nosaltres et portem les empreses!

Si sou un equip d’estudiants d’un centre educatiu de Catalunya, i teniu un projecte relacionat amb la indústria o l’automoció amb un prototip, teniu l’oportunitat de mostrar-lo el dia 27 d'octubre a l’Automotive Talent Show, l’esdeveniment que connecta al TALENT JOVE amb els professionals i les empreses de la indústria d’automoció de Catalunya!

inscripcions

Enviar un correu amb les següents dades:

Oportunitats

DRETS i RESPONSABILITATS

ENTITAT ORGANITZADORA:

PATROCINADORS:

PARTNERS:

MEDIA PARTNER:

FORMEM PART DE: