SPEED-INTERVIEWS AMB LES EMPRESES!

Demostra el teu talent en només 5 minuts! Aconsegueix una valuosa xarxa de contactes i fes que et coneguin

12:00h a 16:00h

InstagramLinkedInTwitter

Fes entrevistes express amb aquestes empreses líders de la indústria de l'automoció!

No ho deixis escapar! 

RECORDA PORTAR EL TEU CV IMPRÈS!!

"The Adecco Group és la consultora líder mundial al sector dels recursos humans. Portem 40 anys al mercat laboral espanyol realitzant una tasca social diària que ens ha situat com un dels 10 majors ocupadors del país. Les nostres xifres parlen per nosaltres: l'últim any hem empleat a  124.399 persones; de les quals 35.144 són menors de 25 anys. I hem contractat 19.916 persones més grans de 45 anys i hem format 69.714 alumnes.

Des que va començar la nostra tasca hem fet més de 10 milions de contractes. Invertim 8 milions d'euros anuals en la formació de treballadors i el 28% dels nostres empleats aconsegueix un contracte indefinit a les empreses clients. Tot això gràcies a una xarxa de 275 delegacions arreu del territori i als nostres més de 2.400 empleats. Per a més informació visita la nostra pàgina web www.adecco.es". 

Bertrandt és proveïdor de serveis de desenvolupament d'enginyeria amb molts anys d'experiència en el sector de l'automoció. Creen solucions tecnològiques al llarg de tot el procés de desenvolupament de productes entorn dels temes de tendència de la digitalització, la mobilitat elèctrica i els sistemes autònoms, principalment pels sectors de l'automoció amb clients premium. El seu objectiu és accelerar el progrés tecnològic. Tenen més de 14.000 empleats i empleades en més de 50 seus arreu del món enfocats en el sector de l'automació, aviació, enginyeria mecànica i mèdica.

BETWEEN Technology, tu aliado especialista en la gestión de talento en ingeniería y soluciones IT. Con una presencia global construida durante más de dos décadas asistiendo a socios del sector automovilístico y con 12 oficinas en todo el mundo, destacamos en identificar y vincular talento excepcional con proyectos y servicios tecnológicos de vanguardia. "We are your partner; we are mobility experts".

Barcelona Technical Center (Btech) és una empresa d'enginyeria especialitzada en el disseny de components de vehicles per als sectors de l'automoció, ferroviari i aeronàutic, amb seu a Martorell i presència internacional. Destaca en el desenvolupament de peces de plàstic especialitzades en Front-Ends, oferint serveis de disseny de producte, gestió de projectes i processos industrials. La seva missió és superar les expectatives dels clients mitjançant tecnologia avançada i formació continuada per al seu personal, amb un enfocament en l'excel·lència i la passió pel treball, sempre mantenint-se a l'avantguarda de les últimes innovacions tecnològiques.

FICOSA és proveïdor global de primer nivell dedicat a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització de sistemes de visió tecnològica avançada, seguretat, connectivitat i eficiència per als sectors del motor i la mobilitat. El seu desig és contribuir a la societat a través del compromís amb la innovació tecnològica, els valors humans i l'eficiència energètica.

FLEX-N-GATE és proveïdor líder i innovador de sistemes d'automoció amb àmplia experiència en plàstics, metalls, il·luminació i assemblatges mecànics. Té presència en 10 països, amb un total de 75 plantes de producció i centres d'R+D, així com una plantilla que supera els 27.000 treballadors.

Meleghy Automotive stands as a premier partner and supplier to the global automotive OEM’s, specializing in the production of metal structural components and complex body assemblies. With a relentless commitment to innovation, bringing unparalleled expertise in sheet metal forming, joining and surface engineering. With manufacturing across 4 countries, with 7 strategically located facilities, boasting a workforce of over 1300 skilled professionals. They are part of the successful German group Meleghy International, managed by its own owners, further strengthening their prominent position in the automotive industry.

Relats Group és una empresa catalana d'arrel familiar fundada el 1957 que dissenya i produeix solucions tècniques sostenibles i innovadores per a la protecció elèctrica, mecànica, electromagnètica i contra impactes, entre d'altres. Solucions de protecció, principalment, per a la indústria de la mobilitat elèctrica, l'automoció, el transport massiu i les energies renovables. Amb presència global, Relats Group opera des de sis plantes de fabricació i compta amb diverses certificacions de qualitat, incloent-hi l’ISO 9001, l'IATF 16949 i l'EN 9100 de la indústria aeronàutica. Compromesos amb els entorns on operen i amb la gestió mediambiental estan també certificats amb l’ISO 14001.

Amb filials a Itàlia, EUA, Mèxic, Brasil, Xina, Índia i Marroc, DOGA és present a més de 70 països arreu del món! L’activitat principal està enfocada al disseny i fabricació de sistemes eixugaparabrises, motors de tracció per a l'ecomobilitat urbana així com dipòsits plàstics per a l’automoció.

GEDIA produeix conjunts metàl·lics soldats per a la indústria de l'automoció. A més a més, l'empresa disposa d'un taller propi de disseny i construcció d'utillatges (matrius d'estampació).

ILPEA està present a tot el món, compta amb més de 60 anys d'experiència en el sector de l'automoció i en el desenvolupament de productes termoplàstics. Fabriquen conjunts a mesura per a les empreses més reconegudes del sector de l'automoció a Europa i Amèrica, amb l'objectiu de solucionar els seus problemes de la forma més eficient i ràpida.

Marelli és un dels principals proveïdors independents del món per al sector de l'automoció. Amb una trajectòria sòlida i establerta en innovació i excel·lència en fabricació, la nostra missió és transformar el futur de la mobilitat treballant amb clients i socis per crear un món més segur, més ecològic i més ben connectat. Amb prop de 50.000 empleats a tot el món, la presència de MARELLI inclou 170 instal·lacions i centres d'R+D a Àsia, Amèrica, Europa i Àfrica, generant ingressos de 1.266 mil milions de JPY (10,4 mil milions d'EUR) a 2020.

Zanini és una multinacional líder mundial en Wheel trim per la indústria de l'automòbil. Actualment, Zanini està liderant noves línies de producte que s’estan tornant molt importants pels fabricants d’automòbils – seguretat, conducció autònoma i sensorització, utilitzant la seva experiència i capacitat d’innovació per desenvolupar nous productes com radomes, il·luminació decorativa i integració de sensors entre d’altes.

RECORDA PORTAR EL TEU CV IMPRÈS!!

ENTITAT ORGANITZADORA:

PATROCINADORS:

PARTNERS:

MEDIA PARTNER:

FORMEM PART DE: